Doelen

Inzicht

Je leert jezelf beter kennen en kunt ermee aan de slag

 

Energie

Door te graven en jezelf te onderzoeken komt er energie vrij 

 

Beweging

Door inzichten en energie wordt je gevormd en kun je verder op je doelen af

 


Bedrijfsopstellingen

Middels opstellingen haal ik naar voren waar de knoop zit en maak ik dit zichtbaar. Het doel is om elkaar beter te begrijpen en inzicht te verkrijgen zo zorg ik dat de energie binnen de organisatie weer gaat stromen en doelen behaald worden.

Teamcoaching

Bijeen brengen van het team en neuzen weer dezelfde kant op. Om dit doel te bereiken zorg ik dat er ruimte zal worden gemaakt voor een ieder in het team. Want een ieder heeft die waardevolle toevoeging dat gezien mag worden en waar je de ander mee weet te helpen!

Leiderschap

Maken van keuzes, en daarmee congruent zijn in je doen en laten, is niet altijd makkelijk. Middels het aanreiken van technieken en het ervaren hiervan, bereik ik met jou jouw persoonlijk leiderschap. 

We onderzoeken tevens jouw drijfveren, waar deze vandaan komen en wat je hier mee wil doen. 


Trainees

Als trainee maak je door middel van vaak een twee-jarig programma een pracht van een ontwikkeling door, je mag ontdekken

waar je energie van krijgt, je mag fouten maken en vallen en weer opstaan. Met regelmaat heb je te maken met bijeenkomsten

waar je getraind wordt in je persoonlijke ontwikkeling en kom je jezelf tegen en heb je de behoefte dat verder te onderzoeken. Bekende patronen helpen niet meer en je krijgt inzichten waar je mee aan de slag wil gaan. Op dat punt help ik je graag verder. Door naast je

te staan, in een veilige omgeving onderzoeken we jouw knelpunten en hoe je hier dankbaar gebruik van kunt maken zodat je kunt shinen in je verdere loopbaanontwikkeling. 

COACHING VOOR UW MEDEWERKER(S)

Coaching ten behoeve van uw medewerker, denk aan situaties als burn-out, rouw, loopbaan, leiderschap, management en competenties.

Zaken waarbij hulp in de persoonlijke en professionele ontwikkeling een productieve en efficiënte bijdrage zal leveren binnen uw organisatie.

Overige vraagstukken: herintreden, supervisie, na scheiding, moeders, perfectionisme. 


REORGANISATIE

Binnen reorganisaties gaat het om veranderingen welk het personeel treft.

Dit is een periode waar je tevens op veel onbegrip stuit. 

Samen maken wij een inventarisatie om zo een plan van aanpak te maken, gesitueerd opdat jullie als organisatie de voorgenomen doelen behalen en Different Minds aan de slag gaat met de medewerkers.

Op deze manier wordt er een duidelijke structuur gecreëerd op de as, waar beide partijen aandacht geven aan hun doelen. 

Volledig resultaatgericht!

Coaching voor uw medewerkers €135,- per uur.

De traject duur is afhankelijk van de doelstelling, u kunt rekenen op gemiddeld 8 tot 12 afspraken. 

 

Verwacht u coaching voor meerdere medewerkers in te willen zetten, neem dan vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden, de tarieven kunnen dusdanig gunstiger uitpakken. 

Wilt u weten hoe u meer rendement uit uw mensen kunt halen? 

Neem dan vrijblijvend contact op.