Hoe kijk jij naar jezelf?

We krijgen allemaal wat we onszelf tolereren. Wat zou jij van jezelf in je leven willen veranderen? 

Of is de vraag eigenlijk, hoe komt het dat je dit wil veranderen?!

 

Mijn doel is om samen met jou inzicht te krijgen hoe jij nu echt naar jezelf kijkt en te ontdekken waar dit vandaan komt. 

 

Wil je meer weten over het programma en wat dit voor jou kan betekenen? Bel of mail voor een persoonlijke afspraak.

 

Schaamte

Onzekerheden doen ons vaak keuzes maken waar we niet 100 % achter staan. Schaamte is de angst niet volledig geaccepteerd te worden door de ander, maar accepteer jij jezelf hierdoor volledig? 

Het antwoord is nee. 

 

Op welke punten laat jij je belemmeren in wat je doet en wat zijn jouw echte verlangens en dus je gemis? Door dit naar boven te halen, voorzichtig aan te raken in een veilige omgeving leer je jezelf beter kennen en beter te voelen en vanuit jouw unieke kracht keuzes te maken en daarmee ook beter in het leven te staan!

Liefde

De liefde voor jezelf, hoe heb jij jezelf lief? Ben je lief voor jezelf? Denk je dat je jezelf genoeg liefde geeft? Deze antwoorden liggen allemaal in jou! Om daar nou eens de loep op te leggen, is een cadeau voor jezelf. 

 

Je kunt leren inzien dat je lichaam en je gedachten je signalen geven waar je heel makkelijk mee aan de slag kunt gaan, je dient alleen dagelijks jezelf een aantal keer onder de loep houden. Ik help je hierbij door liefdevol naast je te staan en aandacht aan jou te geven. 

Ouder en wijzer

Ouder worden brengt ook mee dat we meer levensvragen krijgen, anders dan hoe die 10 jaar geleden waren. We lopen tegen andere zaken aan en het is goed om te kijken waardoor dit komt.

Welke ervaringen heb je opgedaan in het verleden waardoor je nu doet wat je doet. Wat heb je hierdoor bereikt? Wie was je toen en wat heeft je geholpen? Welke keuzes heb je gemaakt? En hoe helpt het je nu?

 

Ik help je te leren inzien hoe je nu om kunt gaan met jouw levensvragen,

wat jou wel helpt en waar je voor mag bedanken wat het je gegeven heeft en het te omarmen. 

Ik gun je het gevoel wat je hierdoor gaat ervaren, de verbinding die je met jezelf kunt maken, de kracht en het vertrouwen in jezelf ... Je kan met een open hart verder en weet dankbaar achterom kijken.