Over

Laureen Veder (1981) 

Getrouwd en moeder van een dochter en een zoon, wonend te Leusden. 

Om te werken als coach, met liefde en passie voor de mens, ben ik als ervaringsdeskundige bekwaam in verander- en ontwikkel processen.

  

 Met een basis op het gebied van internationaal relatiemanagement, doelen van mensen en relaties waar belangen verschillen en door meerdere managementposities te bekleden, binnen de bancaire sector, overheid

en dienstverlening, betrad mij het verlangen naar meer diepgang, dit maakt dat ik mijn weg heb vervolgd en de verdieping heb gevonden binnen coaching & training.

 

Door mijn hart te volgen, heb ik studies gevolgd binnen de gebieden van psychotherapie,

NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken, grotendeels bij opleidingsinstituut Phoenix Opleidingen en bezit ik een stevige basis met deze vakdiploma's.

Hier werd mij nog duidelijker wie ik ben en wat mijn kunde is en blijf me gedreven doorontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Ik werk volgens de ethische code van de International Coach Federation (ICF) & van Phoenix Opleidingen.

 

In 2016 heb ik mijn coachingspraktijk opgericht en honderden uren mogen investeren in het begeleiden van mensen, teams

en organisaties in verander- en ontwikkel processen en hun persoonlijke en professionele groei. 

 

Mijn kracht en veel gehoorde feedback zit in het stellen van kritische vragen, op deze manier maak ik verbinding, ik ben sensitief sterk, voel goed waar je staat en weet je terug in je gevoel en je lijf te brengen wat een grote bijdrage levert aan jouw groei & ontwikkeling.

Tevens is mijn empathie en de ander in hun waarde laten, een veel gehoorde waardering.

 

Met mijn schat aan levenservaringen, de wijsheden en kennis, weet ik mijn missie en idealen uit te voeren door anderen bij te staan

die een verander proces doorgaan. Of dit nu op het gebied is van persoonlijke groei of professionele ontwikkeling. 

Ik omarm mijn ervaringen, mooi en minder mooi, dit maakt dat ik mijn levens-missie ruimte mag geven en met zorgvuldigheid

weet uit te voeren. 

 

"Het is niet wat me overkomt, het is waar ik met al mijn levenslust voor kies!"

 

 


Wil je meer over mij lezen en waarom ik nu echt doe wat ik doe? Wat het maakt dat ik dit werk zo goed kan en mensen weet te doorgronden in hun verhaal dat ze aan mij durven toe te vertrouwen? Lees hier dan verder!